Politique d'expédition

Naar welke landen verzenden jullie?

Op dit moment verzenden wij naar België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Portugal en Spanje. Indien u zich in een ander land bevindt en graag een bestelling wilt plaatsen, neem dan contact met ons op via info@hondenhoek.com of vul het onderstaande contactformulier in. We kijken graag naar de mogelijkheden om uw bestelling naar uw land te verzenden. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we streven ernaar om onze producten beschikbaar te maken voor klanten over de hele wereld. Neem dus gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wat zijn jullie verzendkosten?

Goed nieuws! Voor alle bestellingen boven €25 binnen onze verzendregio's bieden wij gratis verzending aan. Dat betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen voor het laten bezorgen van uw bestelling. Als uw bestelling een totaalbedrag heeft van minder dan €25, rekenen wij een kleine vergoeding van €3,95 voor de verzending. Zo kunt u toch genieten van onze producten zonder hoge verzendkosten. We streven ernaar om uw winkelervaring zo voordelig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Wat is de verzendtijd op jullie hondenvoer?

Wanneer u een bestelling plaatst op een werkdag vóór 12:00 uur, zorgen wij ervoor dat deze binnen 2 werkdagen wordt verzonden. We maken gebruik van betrouwbare verzenddiensten zoals DPD en PostNL om uw pakket veilig en snel bij u te bezorgen. Binnen België en Nederland kunt u uw bestelling doorgaans binnen 1-2 werkdagen na verzending verwachten. Voor leveringen naar Duitsland en Frankrijk is de gemiddelde verzendtijd 2-5 werkdagen. Voor Spanje en Portugal kan dit oplopen tot 5-10 werkdagen. Houd er rekening mee dat in drukke periodes en bij eventuele vertragingen de bezorgtijden kunnen afwijken. We doen echter ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen.

Wat is de verzendtijd van jullie exclusieve kledinglijn?

Wanneer u een bestelling plaatst op een werkdag vóór 12:00 uur, wordt deze doorgaans binnen 2-4 werkdagen geproduceerd en verzonden. Na het voltooien van de productie gaat het verzendproces van start. Binnen onze verzendregio's kunt u uw bestelling gemiddeld binnen 1-5 werkdagen na productie verwachten. Het is echter belangrijk om te weten dat drukte en vertragingen invloed kunnen hebben op de bezorgtijd. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, maar houd er rekening mee dat er situaties kunnen zijn waarin de bezorgtijd kan afwijken.

Wat is jullie verzendtijd in algemeen?

Wij willen u erop wijzen dat onze verzendtijden per product kunnen variëren vanwege voortdurend vernieuwende contracten. Gemiddeld kunt u rekenen op een verzendtijd van 5-15 werkdagen. Houd er rekening mee dat er een verwerkingstijd van 1 tot 2 werkdagen kan zijn voordat de reguliere verzendtijd ingaat. Houd er ook rekening mee dat er op weekend- en feestdagen geen bestellingen worden verwerkt. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, maar door drukte en vertragingen kan het voorkomen dat de daadwerkelijke bezorgtijd afwijkt van de verwachte levertijd. We danken u voor uw begrip en geduld in deze situaties.

Mijn bestelling is verzonden maar ik wil annuleren, kan dit?

Helaas moeten wij u mededelen dat het niet meer mogelijk is om uw bestelling te annuleren. U kunt het product echter altijd retourneren volgens ons retourbeleid. We willen u er echter op wijzen dat het belangrijk is dat u het product bij levering in ontvangst neemt. Als u dit niet doet, kunnen wij geen retourovereenkomst en terugbetaling voor u in gang zetten. Voor meer informatie over ons retourbeleid en de retourprocedure kunt u contact met ons opnemen via info@hondenhoek.com of gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Ons team staat klaar om u verder te helpen.