Politique de remboursement

Ik ben toch niet tevreden met mijn aankoop, wat nu?

Bij de meeste producten die we verkopen, bieden we een 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie. Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde items niet geretourneerd kunnen worden. Als u meer wilt weten over ons retourproces, neem dan contact met ons op via info@hondenhoek.com of vul het onderstaande contactformulier in. We helpen u graag verder.

Hoe stuur ik mijn producten retour?

Om een retour te kunnen verwerken, dient u deze altijd bij ons aan te melden. Zorg ervoor dat u de retourzending in een stevige en onbeschadigde verpakking verstuurt. Op het retourformulier dient u alle informatie te vermelden die u van onze klantenservice heeft ontvangen. Op die manier komt uw retourzending bij de juiste afdeling terecht en kan deze snel worden afgehandeld.

Belangrijk om te weten: op dit moment bieden wij geen prepaid retouren aan. Dit betekent dat de koper verantwoordelijk is voor de retourkosten en deze niet worden vergoed. We raden u aan om de retourzending te voorzien van een track & trace-code, zodat u de status van de zending kunt volgen.

Voor meer informatie over ons retourproces kunt u contact met ons opnemen via info@hondenhoek.com of gebruik maken van het onderstaande contactformulier. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Wanneer mag ik mijn terugbetaling verwachten?

Na ontvangst van uw retourzending wordt deze altijd zorgvuldig geïnspecteerd. Het is belangrijk dat het product niet gebruikt en/of beschadigd is, omdat wij alleen in staat zijn om ongebruikte en onbeschadigde producten terug te nemen.

Zodra uw retourzending is goedgekeurd, kunt u gemiddeld binnen 3-5 werkdagen na bevestiging van onze klantenservice een terugbetaling verwachten. Deze terugbetaling zal worden gedaan op dezelfde wijze als u oorspronkelijk heeft betaald. Houd er rekening mee dat wij geen terugbetalingen kunnen doen op andere rekeningnummers of kaarten.

Wij streven ernaar om het retourproces zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen. Mocht u vragen hebben over de status van uw retourzending of de terugbetaling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Mag ik een bestelling aan de deur weigeren?

U bent uiteraard vrij om uw bestelling bij levering te weigeren, maar wij willen u sterk aanraden om dit niet te doen. Wanneer een bestelling wordt geweigerd, moet het doorlopen van het retourproces en het verkrijgen van een terugbetaling vaak een langere tijd in beslag nemen. Dit komt doordat de bestelling economisch verantwoord moet worden geretourneerd, onze leverancier de retourzending moet verwerken en wij uiteindelijk de terugbetaling kunnen uitvoeren.

Om een soepel en efficiënt retourproces te garanderen, raden wij u aan om altijd uw bestelling aan te nemen en het reguliere retourproces te volgen. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag begeleiden bij het retourneren van het product en het verkrijgen van een terugbetaling.

Wij streven ernaar om uw retourzending zo snel mogelijk af te handelen en de terugbetaling binnen een redelijke termijn te verwerken. Uw medewerking en begrip in dit proces worden zeer op prijs gesteld. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het retourproces of andere zaken met betrekking tot uw bestelling. We staan klaar om u te helpen.