Politique de remboursement

RETOUR
↓ Ik ben toch niet tevreden met mijn aankoop, wat nu?
De meeste producten welke wij verkopen, zijn verbonden aan onze 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Enkel gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden. Neem contact met ons op via het contactformulier of schrijf een e-mail. Let wel: Terugbetalingen via voucher zijn direct te gebruiken, indien u een terugbetaling in contanten wenst zal deze worden teruggestort in 5-10 werkdagen. De Hondenhoek is enkel verantwoordelijk te stellen voor het vergoeden van productprijzen en zal geen kosten van producten vergoeden bij foutief gebruik van het product.
↓ Hoe stuur ik mijn producten retour?
Alle retouren dienen vooraf aangemeld te worden. Vanaf dit moment is de koper verantwoordlijk voor het pakket op een verantwoorde manier naar Hondenhoek.com te versturen. Momenteel bieden wij geen gratis retourprocedure.
↓ Wanneer mag ik mijn terugbetaling verwachten?
Wanneer er een retourovereenkomst is en de teruggestuurde producten ontvangen zijn, zal de terugbetaling direct worden verwerkt. Let wel: Terugbetalingen via voucher zijn direct te gebruiken, indien u een terugbetaling in contanten wenst zal deze worden teruggestort in 5-10 werkdagen. De Hondenhoek is enkel verantwoordelijk te stellen voor het vergoeden van productprijzen en zal geen kosten van producten vergoeden bij foutief gebruik van het product.
↓ Mag ik een bestelling aan de deur weigeren?
U bent uiteraard vrij de bestelling te weigeren bij levering, wij raden dit echter sterk af. Daar de bestelling dan een economisch verantwoorde retourproces gaat doorstaan kan het soms maanden duren voor het retourproces afgerond is, onze leverancier ons terugbetaald en wij u zo kunnen terugbetalen. Neem daarom altijd de bestelling aan en volg het retourproces.

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur