Zomertip: Op deze stranden mag uw hond vrij rondrennen!

Publié par Rian de Boer le

Bent u nog op zoek naar een leuke activiteit samen met uw trouwe voeter voor deze zomer? In België is het op bepaalde stranden mogelijk uw hond mee te nemen! Want niets is natuurlijk leuker dan uw hond te zien genieten van het strand en de zee, en wat is fijner dan uw hond niet aan de leiband te moeten leggen. Geniet samen van kwalitatieve momenten op stranden in België! 

Met de hond naar het strand

We schreven al eens eerder over het strand van Middelkerke welke openbaar voor honden is, maar vandaag updaten wij u graag over de alternatieve mogelijkheden! Er zijn namelijk nog vier stranden over België waar u welkom bent mét viervoeter. 

Zomertip: Samen met de hond naar strand - Hondenhoek.com Online Blog

Afkoelen tijdens de zomer

Hoe heerlijk is het wanneer zowel uzelf als uw trouwe viervoeter even goed kunnen afkoelen na een warme zomerse dag? Wanneer uw hond dol op water is, is een dagtrip of weekend naar het strand ideaal! Gelukkig zijn er in België vijf stranden waar honden welkom zijn, waarvan sommige stranden zelfs zonder aan de leiband te moeten! We sommen ze graag op voor u.

De Panne

Op het prachtige strand vanaf het Zeilwagencentrum tot aan Franse grens zijn honden dagelijks welkom van 19 uur tot 7 uur. Leiband is hier niet verplicht.

Het strand is gelegen op anderhalf uur van Brussel en Antwerpen. Komt u vanuit Nederland? Reken op 2,5 uur vanaf Rotterdam of 3 uur vanaf Amsterdam.

Middelkerke

We spraken al eens eerder over dit speciale hondenstrand, het is immers een populaire bestemming voor hond en baasje! Hier zijn honden de hele dag, welke dag van de week ook welkom! Laat de leiband ook maar thuis, deze is niet verplicht! 

Op een uur en 20 minuten van Brussel en Antwerpen staat u op het strand van Middelkerke. Vanuit Rotterdam moet u rekening houden met 2 uur, en vanaf Amsterdam met net iets korter dan 3 uur. 

De Haan

Naast dat het een prachtige kustplaats in België is, zijn viervoeters hier op de niet-bewaakte zones van het strand iedere dag welkom! Ook hier is een leiband optioneel.

Vanaf Antwerpen en Brussel staat u al op het strand van De Haan met 1 uur en 20 minuten. Vanaf Rotterdam een kleine 2 uur en 15 minuten. Amsterdam naar De Haan duurt ongeveer 2 uur en 50 minuten. 

Knokke-Heist

Een super populaire kustplaats, onder de bevolking van België maar ook voor toeristen uit buitenland. Naast de prachtige boetiekjes en heerlijke restaurants, zijn ook honden hier welkom op het strand! Op het strand vanaf Surfers’ Paradise tot aan de grens met Nederland zijn jullie de hele dag welkom.

Knokke-Heist is te bereiken vanaf Antwerpen in net iets meer dan een uur. Vanaf Brussel houdt u rekening met anderhalf uur. Vanaf Nederland bereikt u Knokke-Heist in 2 uur vanaf Rotterdam, en 2 uur en 40 minuten vanaf Amsterdam.

Oostende

Het laatste strand waar honden welkom zijn is in de toeristische badplaats Oostende. Aan het strand van oostend zijn in juli en augustus loslopende honden welkom voor 10 uur en na 20 uur, behalve op het Klein Strand en het sportstrand. Op de Oosteroever vanaf Strandhoofd 5 tot aan de grens met Bredene mogen ze iedere dag ongeacht het tijdstip van de leiband.

Wanneer u vanaf Brussel of Antwerpen naar Oostende gaat, bereikt u de badplaats in een uur. Vanaf Rotterdam in 2 uur, en Amsterdam in net onder drie uur.

Veel strandplezier gewenst! 

Wij wensen u en uw viervoeter alvast veel plezier aan het strand in één van bovenstaande kustplaatsen in België! Vergeet zeker niet voldoende water en eten mee te nemen voor onderweg én op het strand. Een handig to-have product is onze PETZZ™ Smart Waterfles!

Zomertip: Samen met de hond naar strand - Hondenhoek.com Online Blog

[Bron]


Partager ce message


Maak kennis met Rian de Boer

Hondenhoek Blog Rian de Boer De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Rian (54) is werkzaam bij Hondenhoek.com sinds 2021 en is expert in blog- en nieuwsitems schrijven voor de online hondenwinkel. In haar vrije tijd danst ze graag de tango en is vaak te vinden op haar plezierboot in Goes, Nederland.

Meer posts geschreven door Rian



← Message plus ancien

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur