Goed voorbereid de zomer in: Verwen uw hond!

Publié par Niek Uitenbos le

Lekker luieren op het strand, in de tuin of aan het zwembad. We houden er allemaal van om onszelf te verwennen bij warm weer. Denk dit jaar ook aan uw trouwe viervoeter en geef deze ook liefdevolle aandacht. Wij helpen u graag met deze blog op weg om uw hond mooie nieuwe accessoires te geven! 

 

☀️Goed voorbereid de zomer in

We hebben er misschien zelf nog niet extreem last van, maar de zomer staat voor de deur. Wij mensen kunnen onze warmte gemakkelijk kwijt door urine en zweet, maar dit is zo gemakkelijk niet voor honden. Honden moeten de warmte door de tong klieren in de mond kwijt. Daarnaast is het uiterst belangrijk voor honden om koelte te krijgen.

Met dit hondenzwembad is dat de ultieme oplossing. Hierbij krijgt uw hond verkoeling en kunt u er een heerlijk bad van maken tegelijkertijd. 

Hond Honden Selfiestick Foto Zomer

📸De prachtigste foto's van uw hond

Tijdens dit mooie weer, is het natuurlijk ook mooi om mooie foto's van uw hond vast te leggen. Normaal is dat altijd een heel gedoe met koekjes vasthouden en de juiste hoek vinden. Dit is nu voor altijd verleden tijd geworden, met deze Honden Selfiestick

Een selfiestick voor honden, horen wij u denken? Eerlijk: wij dachten dat ook. Maar het is echt een prachtexemplaar. Klem aan het eind van de stick een koekje of de favoriete knuffel vast en u creëert zo de mooiste foto's van uw trouwe viervoeter! 

Klanten met Hond Foto Selfiestick

🌬Verkoeling daar dat nodig is

Zoals eerder gezegd, voor honden is het niet zo gemakkelijk om lichaamswarmte kwijt te raken. Honden liggen graag op een vertrouwde plaats, maar deze is vaak warm door een zachte vulling of voering. Hier is een oplossing voor bedacht: De Honden Verkoelmat

Met deze handige verkoelmat hoeft u nooit meer bang te zijn dat uw hond de warmte niet kwijt kan. Deze honden verkoelmat is geschikt voor iedere ondergrond. Of u nu een houten vloer, stenen vloer heeft of u de mat in de mand van uw hond wilt plaatsen, het is allemaal mogelijk!

Verkoelmat Honden Zomer Warmte

🐶WOEF Boetiek - Service en Kwaliteit

Bij WOEF Boetiek zijn we dagelijks op zoek naar producten. Producten voor u en uw trouwe viervoeter. Enkel de producten met de hoogste kwaliteit worden aan ons assortiment toegevoegd. Wij maken dusdanige afspraken, direct met leverancier, waardoor wij onze lage prijs kunnen aanbieden! 

Alle orders vanaf €20 zijn altijd GRATIS verzonden naar Nederland en België! 

🆕🆕KLIK HIER VOOR AL ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN ›

👛Koop met Korting!

Om het begin van de zomer te vieren, geven wij 3% korting op ALLE bestellingen met kortingscode "BEGINVANDEZOMER"! 

Enige voorwaarden: Bestelling geplaatst vóór 30/06/2021 20:00 met een minimale bestelwaarde van € 30. 


Partager ce message


Maak kennis met Niek Uitenbos

Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

Meer posts geschreven door Niek← Message plus ancien Message plus récent →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur