Op vakantie met de hond: in Europa! (Deel 1)

Publié par Niek Uitenbos le

Staat een vakantie in Europa op de planning, maar bent u nog op zoek naar de perfecte locatie in Europa? Goed nieuws: er zijn verschillende Europese locaties waar u heerlijk samen met uw hond op vakantie kunt gaan. Even heerlijk genieten van wat tijd samen, weg van uw dagelijkse leven. Of het nu in Nederland is, of in de rest van Europa, vakanties doen altijd goed! 

 

Wanneer u op vakantie wilt gaan binnen Europa, kunt u uit veel landen en bestemmingen kiezen. Wanneer het met de hond is, denkt u misschien dat de keuze minder groot gaat zijn. Maar niets is minder waar, er zijn voldoende bestemmingen binnen Europa waar u heerlijk kunt gaan genieten van de tijd weg van huis. 

Kopenhagen - Prachtig Denemarken

Denemarken is een prachtige vakantiebestemming voor uw volgende vakantie. Voor vakanties met de hond is Kopenhagen een pareltje. Denemarken mag dan misschien het kleinste land in Scandinavië zijn, de bewoners laten hier niets van merken. Ze maken graag een spontaan praatje op straat, dit laat maar zien hoe gastvrij Denemarken is! 

Ontdek prachtig Kopenhagen op de fiets en ontspan samen. In het centrum van de stad ziet u in de Tivoli tuinen een prachtige mix van bloembedden en plaatsen om rustig te zitten en iets te drinken. Neem ook de tijd voor een wandeling in Søndermarken, u gaat hier geen spijt van krijgen. Dit park is het hele jaar open en uw hond zal zich zeker vermaken!

Om uw bezoek aan Kopenhagen koninklijk af te sluiten bezoekt u Rosenborg kasteel. Neem iets te eten en te drinken mee voor een picknick midden in de stad!

Woef Boetiek Online Upsell Hond Riem Reflecterend

Ciao bella! Rome - Italië

Bij Rome denkt men vaak aan de drukte, veel toeristen en weinig honden. Maar niets is minder waar. Veel bewoners van Rome hebben honden en er zijn dan ook voldoende barretjes en restaurants waar u met de hond welkom bent. 

Net buiten Rome, nabij Rome Fiumicino Airport, is een strand exclusief voor honden. Association Baubeach Village is gemaakt speciaal voor honden en de baasjes van honden. Laat ze heerlijk spelen met elkaar en in zee zwemmen. Kom zelf in de tussentijd heerlijk tot rust, stap in een kano of ga schilderen. Jullie zullen hier beiden heerlijk tot rust komen! 

Op ontdekkingstocht? Populonia, in Livorno, is een archeologische vindplaats waar u 80 hectare Etruskisch en Romeinse overblijfselen kunt zien. Een cultureel uitstapje voor u, een wandeling voor de hond.

[Bron]


Partager ce message


Maak kennis met Niek Uitenbos

Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

Meer posts geschreven door Niek← Message plus ancien Message plus récent →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur