Selfies met honden: Meer dan met partner

In recentelijk onderzoek van het Amerikaanse Rover zijn 1500 Amerikaanse hondenbezitters gevraagd hoe vaak zij een foto nemen samen met hun hond en samen met partner. Maar liefst 65% van de deelnemers maakt meer selfies met hun hond dan met hun partner! 

Ook zingen hondeneigenaars zelfverzonnen liedjes voor hun honden en een groot aantal deelnemers laat liever hun partner een weekend thuis dan hun hond.

Selfies met honden: Meer dan met partner - WOEF Blog - WOEF Boetiek

Honden en hun eigen sociale media account

Nog veel interessanter is dat een derde van de deelnemers foto's van en met hun hond nemen een hobby noemen. Velen hebben een aparte pagina op Facebook of Instagram geopend voor de hond en plaatsen hier content op, alsof de hond zelf op sociale media zit. Het is dan ook niet vreemd dat honden-gerelateerde profielen op internet steeds populairder worden.

Dame Vrouw met Hond Tanden Foto Selfie

Sombere toekomst zonder band

Meer dan de helft van de 1500 deelnemers uit de Verenigde Staten van Amerika geven aan te toekomst van de relatie met hun viervoeter somber in te zien als er geen klik of hechte band tussen hond en partner is. Daarnaast worden honden tegenwoordig steeds vaker betrokken bij belangrijke gebeurtenissen zoals huwelijksaanzoeken, trouwfeesten en vakanties. 

Honden Selfiestick iPhone Android
Honden SelfiestickVerkrijgbaar vanaf € 16,95

[Bron]


Productsuggesties zijn onderhevig aan prijswijzigingen, varianten en kunnen uitverkocht zijn op het moment van uw bezoek.

Partager ce message:


Hondenhoek Blog Anny Shah De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Maak kennis met Anny Shah

Anny Shah (36) is al 15 jaar gelukkig getrouwd, moeder van vier kinderen en drie honden. Haar leven draait één en al om honden én de perfecte service voor klanten. Anny is sinds eind 2019 eindverantwoordelijke voor onze klantenservice.

← Message plus ancienMessage plus récent →


Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met onze klantenservice op!

Wij zijn vandaag^ beschikbaar van 09:00 uur tot 13:30 uur.