Selfies met honden: Meer dan met partner

Publié par Anny Shah le

In recentelijk onderzoek van het Amerikaanse Rover zijn 1500 Amerikaanse hondenbezitters gevraagd hoe vaak zij een foto nemen samen met hun hond en samen met partner. Maar liefst 65% van de deelnemers maakt meer selfies met hun hond dan met hun partner! 

Selfies met honden: Meer dan met partner - WOEF Blog - WOEF Boetiek

Ook zingen hondeneigenaars zelfverzonnen liedjes voor hun honden en een groot aantal deelnemers laat liever hun partner een weekend thuis dan hun hond.

Nog veel interessanter is dat een derde van de deelnemers foto's van en met hun hond nemen een hobby noemen. Velen hebben een aparte pagina op Facebook of Instagram geopend voor de hond en plaatsen hier content op, alsof de hond zelf op sociale media zit. Het is dan ook niet vreemd dat honden-gerelateerde profielen op internet steeds populairder worden.

Dame Vrouw met Hond Tanden Foto Selfie

Sombere toekomst zonder band

Meer dan de helft van de 1500 deelnemers uit de Verenigde Staten van Amerika geven aan te toekomst van de relatie met hun viervoeter somber in te zien als er geen klik of hechte band tussen hond en partner is. Daarnaast worden honden tegenwoordig steeds vaker betrokken bij belangrijke gebeurtenissen zoals huwelijksaanzoeken, trouwfeesten en vakanties. 

Hond Selfie Foto Online Kopen Stick Selfiestick

[Bron]


Partager ce message← Message plus ancien Message plus récent →

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:00 uur