NIEUW: Stuur uw vraag in en krijg ze beantwoord!

Heeft u een vraag over uw viervoeter, het gedrag van uw hond of een vraag met betrekking tot hygiëne en verzorging van honden? Voorheen kon u ons een mail sturen met uw vraag hierin, wij hebben dit proces makkelijker gemaakt middels een online formulier! Met één druk op de knop ontvangen wij uw vraag in onze inbox en kunnen wij van start gaan.

Iedereen heeft wel eens een belangrijke vraag, hoe groot of klein ze ook kan lijken. Ontelbare meningen van verschillende bronnen welke wellicht hetzelfde zeggen, maar in lastige woorden, met officiële termen of totaal onbegrijpelijke tekst. Wij maken dit proces gemakkelijker met de (her)introductie van Hondenhoek Klantvraag!

NIEUW: Stuur uw vraag in en krijg ze beantwoord! - Hondenhoek Blog

Klantvraag: Stel uw vraag en wij beantwoorden deze

Middels ons netwerk aan experten, kunnen wij uw vragen over uw viervoeter, zijn gezondheid, vitaliteit, hygiëne en verzorging gemakkelijk beantwoorden! Vul ons online formulier in, en wie weet ziet u uw vraag binnenkort online verschijnen! 


Productsuggesties zijn onderhevig aan prijswijzigingen, varianten en kunnen uitverkocht zijn op het moment van uw bezoek.

Partager ce message:


Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Maak kennis met Niek Uitenbos

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

← Message plus ancienMessage plus récent →


Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met onze klantenservice op!

Wij zijn vandaag^ beschikbaar van 10:00 uur tot 16:00 uur.