Nieuw: Medihoek van Hondenhoek.com

Wij zijn trots een nieuwe collectie op Hondenhoek.com aan te kondigen. Medihoek van Hondenhoek.com is een feit. Speciaal voor die viervoeters die een extra hulp of ondersteuning nodig hebben. Denk aan blinde hondjes of honden die net een operatie gehad hebben. Wij van Hondenhoek.com weten hoe u uw hond en uzelf dan een extra hulpmiddel nodig hebben.

Dame hondenhoek woef boetiek medihoek apotheek honden

Niet iedere hond heeft de dezelfde zorg nodig, de een wat meer dan de ander. Denk aan seniore honden, honden na zware operatie of blinde en dove hondjes. Wij van Hondenhoek.com hebben een selectie van producten beschikbaar gesteld voor u waarbij u en uw trouwe viervoeter geweldig en vredig door het leven gaan.

Hulp voor honden die het nodig hebben

Wij bieden met deze collectie een specifiek aantal producten voor een specifieke groep honden aan. Wanneer u een seniore hond heeft, weet u hoe moeilijk het soms kan zijn om voor de hond in de auto te klimmen voor naar de dierenarts, of een korte wandeling is een hele dagtaak. Wij hebben mooie producten welke een eenvoudige hulp hiervoor zijn.

PETZZ Veiligheidsschild voor blinde honden - Online Hondenwinkel
PETZZ™ Veiligheidsschild voor blinde hondenVerkrijgbaar vanaf € 29,95

Maar niet alleen voor oudere honden hebben wij producten, ook voor blinde of slechtziende honden, honden welke net een operatie hebben ondergaan, viervoeters met droge voetbedden en meer. Met Medihoek van Hondenhoek.com hopen wij een groter publiek aan honden en baasjes te kunnen helpen in de tijd daar nodig.

Medihoek - Medische hulpmiddelen voor honden - Apotheek online - WOEF – Hondenhoek.com
Medihoek van hondenhoekBekijk nu alle verzorgende producten!

Productsuggesties zijn onderhevig aan prijswijzigingen, varianten en kunnen uitverkocht zijn op het moment van uw bezoek.

Partager ce message:


Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Maak kennis met Niek Uitenbos

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

← Message plus ancienMessage plus récent →


Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met onze klantenservice op!

Wij zijn vandaag^ beschikbaar van 09:00 uur tot 13:30 uur.