Shop nu voor nieuwe kleding op hondenhoek.com!

Publié par Anny Shah le

Nee, het is zeker geen typfout! U kan nu exclusieve en gepersonaliseerde kledingstukken kopen op Hondenhoek.com! Dé online winkel voor hond en baasje heeft een nieuwe exclusieve kledinglijn online voor u. Van T-shirts tot gepersonaliseerde hoodies. Voor volwassenen, kinderen én baby's. Koop nu unieke kledingstukken voor uw garderobe. Ecologisch verzonden vanuit Europa en binnen 2-4 werkdagen verzonden! 

Hondenhoek Exclusieve kleding

Naast de nodige producten voor uw viervoeter en uzelf hebben we nu ook een exclusive reeks kleding voor u. Laat de wereld zien dat u een viervoeter in huis heeft met originele prints of maak een gepersonaliseerde hoodie met de foto van uw lieve hondje erop! 

Voor jong en oud, klein en groot. Al onze exclusieve kledingstukken zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment van maten en kleuren. Daarnaast zijn er producten voor zowel baby's, kinderen als volwassenen aanwezig. 

Exclusieve kleding - Gepersonaliseerde hoodie - Hondenhoek.com Online

Breid uw garderobe uit

Spice up your wardrobe in 2022! Deze zomer is het tijd om originele en exclusieve kleding aan te schaffen. Met onze kledinglijn, welke we nog ruim aan het uitbreiden zijn met nieuwe designs, bent u aan het juiste adres! 

Alle designs zijn ontworpen door ons speciale interne designteam en worden on-demand geprint in Europa. Hiermee beloven wij dat de producten in 2-4 werkdagen naar u worden verzonden! En dat is niet alles, vrijwel alle producten worden op een zo ecologisch mogelijke manier verzonden in volledig gerecycleerde verpakkingen en zonder maar in contact te komen met vervuilende transportatiemogelijkheden! Zo krijgt u nieuwe kleding én draagt u een steentje bij voor het milieu. 

Exclusieve kleding - Gepersonaliseerde hoodie - Hondenhoek.com Online


Partager ce message


Maak kennis met Anny Shah

Hondenhoek Blog Anny Shah De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Anny Shah (36) is al 15 jaar gelukkig getrouwd, moeder van vier kinderen en drie honden. Haar leven draait één en al om honden én de perfecte service voor klanten. Anny is sinds eind 2019 eindverantwoordelijke voor onze klantenservice.

Meer posts geschreven door Anny← Message plus ancien Message plus récent →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur