Het leven is een feestje, en zeker met een strik!

Publié par Niek Uitenbos le

Wanneer het leven een feest is, zijn mens en dier blij. En hoe dit beter te vieren dan met een strikje voor uw hond. Het is dé perfecte accessoire voor de viervoeters. Hiermee maakt uw hond een fenomenaal voorkomen bij iedere (speciale) gelegenheid. Bent u al klaar om uw hond een strik te geven? Hondenhoek.com helpt u graag verder! 

Een hondenstrik, serieus?

Dit is een vraag welke wij regelmatig horen. Veel mensen vinden het een onnatuurlijk product en zijn bang dat de hond zich zal verstikken of dit als onwenselijk zal ervaren. Niets is minder waard, vele honden hebben geen enkel last van een prachtig object als een strik om te nek, ze hebben tevens ook geen last van een halsband om de nek! Mocht uw hond het toch niet al te prettig vinden, laten honden dit volgens natuurlijk instinct weten om de strik proberen af te doen met de poten. Kijk goed naar de lichaamstaal van uw hond en reageer hier op.

Lees verder onder de afbeelding.

Hondenstrik strikje hond online kopen hondje WOEF Hondenwinkel

Een strikje voor een feestje!

Ja! Een feestje vraagt voor een speciale outfit. Mensen kopen vaak een nieuwe outfit, een nieuw hemd, jurk of broek, voor honden kunnen we schoentjes kopen, sokken, een jas, maar veel handiger en eigenlijk ook veel eleganter is een strikje. Strikjes zijn verkrijgbaar in ontelbare kleuren en het mooiste van alles, strikjes zijn meestal een one-size-fits-most! Met een elastische band, klittenband of met een klip voor om de halsband weet u zeker dat u uw viervoeter niet in gevaar brengt. 

Perfect voor Valentijnsdag

Naast andere speciale gelegenheden is zo'n strikje uiteraard ook een perfecte gelegenheid om te tonen op Valentijnsdag! Één keer per jaar groots uitpakken met uw hondje, wie wil dat niet? Of plant u het om een huwelijksaanzoek te doen? Wanneer uw viervoeter er top gekleed uitziet, samen met uzelf natuurlijk, is het een plaatje waar géén nee tegen gezegd kan worden! 

Schattig hondje met strik strikje kerst valentijn

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Partager ce message← Message plus ancien Message plus récent →

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:00 uur