Met het hele gezin: Spelen met de hond

Publié par Niek Uitenbos le

Het goede weer is gearriveerd in 't land! Gelukkig... Hoog tijd om weer naar buiten te trekken. Naar het speelveld om de hoek, of even de wagen te nemen naar een mooi uitgestrekt park in de buurt. Niets mooiers dan het te doen in gezelschap van uw kind. En dat is mogelijk! Samen met dit speelgoed, heeft u een recept voor een geslaagde zomerse dag.

 

Spelend Leren

Wilt u uw hond spelend laten leren? Dat is mogelijk met deze compacte interactieve honden speelbal! 

Uw hond kan zich urenlang bezig houden met deze interactieve bal. Tussen de gleuven gaan de snoepjes of ander klein etenswaar die uw hond eruit moet zien te krijgen. Ook als u weg van huis bent zal uw hond als eerste dit speeltje pakken als u er eten in doet! U kunt hier samen met uw hond urenlang plezier van hebben. 

De rubberen tandjes in de gleuven van de bal zorgen ervoor dat uw hond zijn tanden en tandvlees schoongemaakt worden en gezond blijven! 

Deze interactieve speelbal is beschikbaar in 2 maten en vanaf € 9,95

Honden met kinderen vermaken speelgoed

Rennen, duiken en springen! En misschien wat zwemmen ;)

Ter land, ter zee en in de lucht. Vermaak uw hond met deze kleurrijke flexibele frisbee! 

Een actief leven is belangrijk, voor eender welke hond met welk postuur of ras. Met deze Frisbee kunt u heerlijk genieten van een middag in het park, het bos of simpelweg uw tuin. Train uw hond de Frisbee te gaan halen en herhaal deze oefening. Uw hond zal u dankbaar zijn! 

Deze frisbee kan de beste vriend van uw trouwe viervoeter worden. Waar wacht u nog op? Verkrijgbaar in vier kleuren en drie groottes, vanaf slechts € 9,95

En het kan goed gaan, of iets minder goed. Practice makes perfect ;) 

👉👉 BEKIJK HIER ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN 🆕

Kinderen honden spelen speelgoed frisbee kopen

Veel speelplezier toegewenst! En twijfel niet ons uw succesverhaal te vertellen, op Facebook, Twitter, Instagram of via email


Partager ce message


Maak kennis met Niek Uitenbos

Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

Meer posts geschreven door Niek← Message plus ancien Message plus récent →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur