Er Op Uit met Uw Hond - 5 Essentiële Voorwerpen

Publié par Anny Shah le

De zomer komt er weer aan, zo ook dagjes weg. Samen met de hond, op weg naar een dag vol plezier! Wij van WOEF Boetiek helpen u graag op weg, met de 5 essentiële voorwerpen voor een perfect dagje weg, samen met uw viervoeter.

Woef hond in auto wagen

1. Bescherm de Achterbank

Uw hond zou zich er niets van aan trekken om met zijn vieze poten en natte vacht op uw achterbank te gaan liggen, maar u wilt uw wagen natuurlijk zo proper mogelijk houden. Daarom introduceren wij u graag aan deze achterbank beschermer.

Met deze achterbank beschermer kunnen zowel uw trouwe viervoeter als u zelf genieten van zowel de heenweg als de weg terug. Deze achterbank beschermer is groot genoeg voor de meeste auto's. Met zijn 135cm lengte en 40cm breedte past deze in vrijwel ieder type auto. De diepte van deze beschermer is maximaal 50cm. 

Nu beschikbaar aan het gereduceerde tarief van € 32,95!

Hond achter in auto beschermer Woef

2. Zorgvuldig en Snel Vast: Autogordel

Wanneer de trip met de wagen gaat zijn, is het belangrijk dat uw trouwe hond goed vastgemaakt zit op de achterbank. Daarom hebben wij deze gebruiksvriendelijke autogordel geselecteerd voor u. 

Middels de eenvoudige bevestiging kunt u uw trouwe viervoeter eenvoudig en met één klik bevestigen in de gordelbevestiging. Zo kunt u snel en veilig op weg, samen met uw hond. Gezellig toch?! WOEF Boetiek heeft verschillende formaten beschikbaar voor u, zowel voor grotere als kleinere honden. 

De autogordel is in verschillende kleuren beschikbaar, vanaf € 14,95!

Woef honden met riem voor wagen

3. Zonder Zorgen een Wandeling Maken

Hoe heerlijk zou het zijn als u zonder zorgen uw wandeling met de hond kan maken? Wanneer uw hond er op een onverwacht moment tussenuit glipt en u gecontacteerd wordt wanneer uw viervoeter terecht is?

Dat is nu mogelijk met deze prachtige gepersonaliseerde naamplaatjes en halsbanden! Uw hond zal er alleen maar nóg mooier van worden. Personaliseer het plaatje of halsband naar keuze met uw naam en telefoonnummer en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken. Laat die dagtrip maar beginnen! 

De naamplaatjes zijn beschikbaar vanaf € 10,95 - halsbanden vanaf € 19,95.

Beagle hond met gepersonaliseerd naamplaatje kopen

4. Mooie Poten na Afloop

Heerlijke hondenpoten vol zand en modder na de wandeling in het bos of aan het strand - waar natuurlijk ongelooflijke schatten in het natte zand te vinden zijn. Een probleem van menig hondeneigenaar. Zeg maar vaarwel tegen hondenpoten op kleding, zetels, tapijt en uw wagen. Met deze handige hondenpoten schoonmaak cup krijgt u de poten van uw trouwe viervoeter in een handomdraai terug proper! 

Voeg een kleine hoeveelheid shampoo in de cup toe, wat warm/lauw water erbij in de schoonmaak cup. Hierna is het klaar voor gebruik. Beweeg de poot van uw viervoeter wat heen en weer. Kijk de poot regelmatig na op vuil. Indien al het vuil verwijderd is, droog de poot na met een droge handdoek. Dat is alles! 

En dat allemaal beschikbaar voor de laagste prijs van € 19,95

Hondenpoten proper schoonmaken Woef kopen hond

5. Ecologische POEPZAKDISPENSER

Onder het motto "Doe het voor uzelf, uw medemens én de natuur" introduceren wij deze ecologische poepzakdispenser in onze catalogus. 

Het is uiteraard al een tijd mogelijk om de uitwerpselen van uw trouwe viervoeter weg te gooien, zodat niemand hier in zal trappen en u geen ruzie met de buurman krijgt wegens overmatige hondenpoep op openbaar terrein. Nu is het ook mogelijk dit de deponeren op een ecologisch verantwoorde manier. 

Deze poepzakdispenser hangt u eenvoudig aan de riem, uw rugzak, handtas of broek. Beschikbaar in twee mooie kleuren en direct verkrijgbaar uit voorraad, dit allen voor slechts € 22,95

Wandeling met hond in bos poep Woef kopen

 


Partager ce message


Maak kennis met Anny Shah

Hondenhoek Blog Anny Shah De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Rian (54) is werkzaam bij Hondenhoek.com sinds 2021 en is expert in blog- en nieuwsitems schrijven voor de online hondenwinkel. In haar vrije tijd danst ze graag de tango en is vaak te vinden op haar plezierboot in Goes, Nederland.

Meer posts geschreven door Rian← Message plus ancien Message plus récent →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur