Winterkilo's bij honden: Baasje is schuldig!

Tijdens de koude wintermaanden zijn honden meestal minder actief. Dit niet alleen omdat de lage temperaturen de honden lui maakt, maar ook omdat het baasje niet graag buiten komt met de temperaturen. Dit resulteert ook in extra winterkilo's bij honden.

WOEF BLOG winter baasje kilo afvallen

56% van de baasjes schuldig

Het Britse Tails.com is een onderzoek gestart naar honden en baasjes in de herfst- en wintermaanden. De hondenvoerproducent kwam naar buiten met schokkende resultaten. Maar liefst 56% van de baasjes geeft toe regelmatig binnen te blijven in plaats van met de trouwe viervoeter te gaan wandelen bij koud weer! Daarnaast hoopt 1 op de 6 hondenbaasjes dat het slecht weer gaat worden die dag, zodat ze een geldig excuus hebben niet te gaan wandelen met de hond en heerlijk binnen kunnen blijven.

Dit alles resulteert in ongeveer een uur minder beweging per week vergeleken met de zomer. De kilo's vliegen er aan! 

Weg met de winterkilo's

Het gevolg van de mindere beweging bij vele baasjes en honden is dat we extra kilo's op de weegschaal komen. Voor zowel baasje als hond. Maak deze koude dagen dus geen excuus en ga niet hopen op koud of slecht weer. Ga er heerlijk op uit met de hond en zeg vaarwel tegen de winterkilo's!

Woef Boetiek Wickedbone Hondenspeelgoed Speelgoed Hond Leuk Park bol.com
Wickedbone™ Interactieve BotVerkrijgbaar vanaf € 109,95

[Bron]


Productsuggesties zijn onderhevig aan prijswijzigingen, varianten en kunnen uitverkocht zijn op het moment van uw bezoek.

Partager ce message:


Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Maak kennis met Niek Uitenbos

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

← Message plus ancienMessage plus récent →


Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met onze klantenservice op!

Wij zijn vandaag^ beschikbaar van 09:00 uur tot 13:30 uur.