Over Ons

Hondenhoek - dé online winkel voor hond en baasje

Welkom bij hondenhoek.com, dé online winkel voor honden en hun baasjes! Ons avontuur begon in 2014 toen Niek Uitenbos en Vaya Simons, twee gedreven ondernemers met een passie voor dieren, besloten om hun eigen online winkel te starten. Met vijf honden, drie katten, twee schapen en zelfs een paard in hun huis in Nuenen, Nederland, waren ze omringd door liefde voor dieren.

Het begon allemaal als WOEF Boetiek, een boetiek die gespecialiseerd was in alles wat honden nodig hebben. Maar in april 2020 nam Niek Uitenbos het roer alleen over nadat Vaya Simons het team verliet. Hij besloot een nieuwe koers te varen en verhuisde naar het prachtige Wallonië in België. Daar gaf hij WOEF Boetiek een nieuwe naam en een frisse wind: hondenhoek.com was geboren!

Bij hondenhoek.com streven we ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. We bieden een breed scala aan hoogwaardige producten voor honden, variërend van voeding en speelgoed tot accessoires en verzorgingsproducten. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften en wensen van uw trouwe viervoeter te voldoen.

We zijn er trots op dat we een betrouwbare en klantgerichte service bieden. Ons enthousiaste team staat altijd klaar om u te helpen bij vragen, advies of eventuele problemen. We streven ernaar om uw bestelling snel en veilig bij u thuis te bezorgen, zodat u en uw hond volop kunnen genieten van de producten van hondenhoek.com.

We nodigen u uit om meer over ons te ontdekken en ons verhaal te volgen op onze website. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Bij hondenhoek.com draait alles om de liefde en zorg voor uw hond. We kijken ernaar uit om u en uw trouwe metgezel te verwelkomen in onze hondenhoek-familie!

Hondenhoek.com - dé online winkel voor hond en baasje - Over ons

Van WOEF Boetiek naar Hondenhoek.com

Na zes jaar, gooide Niek het roer om, niet alleen maar producten voor hond, maar ook een ruim aanbod aan prachtige producten voor de baasjes en ook voor niet-hondeneigenaars. Het aanbod werd groter en groter, dit betekende ook dat er meer personeel nodig was. Het personeelsbestand werd aangevuld en tot op de dag van vandaag is de online winkel favoriet bij meer dan 5000 trouwe klanten!

Waarom bestellen bij Hondenhoek?

Wij van Hondenhoek.com zijn zelf gepassioneerde hondenliefhebbers en weten precies wat uw trouwe viervoeter nodig heeft om samen met u een heerlijk leven te leiden. Bij Hondenhoek bieden wij u daarom de beste kwaliteitsproducten met een scherpe prijs aan. Uw hond gaat u zeer dankbaar zijn voor de nieuwe producten! 

Wij kiezen zorgvuldig onze producten uit waardoor wij weten wat de enorm toegevoegde waarde is. Niet alleen kiezen wij het product zorgvuldig uit, maar ook behandelen wij de klantenservice zelf. Persoonlijk contact met de klant is prioriteit nummer 1 bij de Hondenhoek.

Hondenhoek.com - dé online winkel voor hond en baasje - Over ons

Alles voor eerlijke prijzen

Bij Hondenhoek geloven we dat u niet te veel moet betalen voor hoogwaardige en betrouwbare producten voor uw hond. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze producten rechtstreeks van onze leveranciers bij u te laten bezorgen. Hierdoor vermijden we tussenpersonen zoals opslagfaciliteiten en warenhuizen, waardoor we aanzienlijk kunnen besparen op kosten. Het enige wat u hoeft te betalen is de productprijs zelf, zonder onnodige opslag-, verpakkings- en verzendkosten. Eerlijkheid staat bij ons voorop.

We werken momenteel samen met verschillende betrouwbare leveranciers, zowel binnen als buiten de EU, om ervoor te zorgen dat we u een gevarieerd assortiment van hoogwaardige producten kunnen aanbieden. We streven ernaar om aan al uw behoeften als hondenbezitter te voldoen.

Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan 6000 tevreden klanten hebben mogen verwelkomen in onze webwinkel, en we streven ernaar om dit aantal snel te laten groeien naar 7000 en verder! We hopen ook u blij te kunnen maken met ons prachtige assortiment aan hondenproducten. Bij Hondenhoek staan we altijd klaar om u te helpen en te adviseren, zodat u de beste keuzes kunt maken voor uw trouwe viervoeter.

Onze passie voor honden en onze toewijding aan eerlijkheid en klanttevredenheid vormen de basis van Hondenhoek. We nodigen u uit om onze webwinkel te verkennen en te ontdekken wat we te bieden hebben. Of u nu op zoek bent naar voeding, speelgoed, verzorgingsproducten of accessoires, we hebben het allemaal. Laat ons uw vertrouwde partner zijn in het verzorgen van uw geliefde hond.

Sluit u aan bij de groeiende gemeenschap van tevreden klanten bij Hondenhoek en ervaar zelf de voordelen van ons eerlijke en kwalitatieve aanbod. We kijken ernaar uit om ook u blij te mogen maken met onze mooie hondenproducten!

Ontmoet ons team

Bij Hondenhoek werken we nauw samen met een team van toegewijde professionals, inclusief onze gewaardeerde teamleden, stagiairs en ontwikkelaars. Samen vormen we de winkel die we vandaag de dag zijn. We willen u graag kennis laten maken met ons vaste personeel, dat met veel plezier en toewijding bijdraagt aan het succes van Hondenhoek.

  Samen vormen wij een hecht team dat zich inzet om van Hondenhoek de beste online winkel voor hondenliefhebbers te maken. We zijn gepassioneerd, gedreven en enthousiast om u van dienst te zijn. Aangenaam, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken!

  • Niek Uitenbos - Zaakvoerder

   Niek Uitenbos (40) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België). 

  • Anny Shah - Verantwoordelijke Klantenservice

   Anny Shah (38) is gelukkig getrouwd, moeder van 4 kinderen en 3 honden. Haar leven draait één en al om honden én de perfecte service voor klanten. Anny is sinds 2019 verantwoordelijke voor onze klantenservice. 

  • Anneke van Dommelen - Klantenservice Medewerker

   Anneke (41) werd aan het team toegevoegd in het midden van de Coronacrisis in 2020. Anneke is een gedreven persoon wie niet stopt tot ze haar resultaat gehaald heeft. Vol passie en een grote glimlach!

  • Jannie Pavlova - Klantenservice Medewerker

   Jannie (39), een Bulgaarse wie in 2023 aan het team werd toegevoegd, is toegewijd aan het verlenen van uitstekende ondersteuning. Haar passie voor koken is haar favoriete hobby, waarbij ze graag nieuwe recepten uitprobeert en heerlijke gerechten bereidt.

  • Rian de Boer - Digitale Specialist

   Rian (56) is werkzaam bij Hondenhoek.com sinds 2021 en is expert in blog- en nieuwsitems schrijven voor de online hondenwinkel. In haar vrije tijd danst ze graag de tango en is vaak te vinden op haar plezierboot in Goes, Nederland.

  • Wenda Waas - Legal & Privacy Officer

   Onze Legal & Privacy Officer Wenda (30) startte al in 2017 bij Hondenhoek als boekhoudster. In 2019 nam zij een break om Zuid-Amerika te ontdekken en schoolde zij zich om als Privacy Officer. Sinds maart 2020 is ze terug voltijds in dienst op deze positie. 

  1 van 6