Over Ons

Welkom bij de Hondenhoek. 

WOEF hond hondenwinkel winkel kleding

Wij van de Hondenhoek zijn zelf gepassioneerde hondenliefhebbers en weten precies  wat uw trouwe viervoeter nodig heeft om samen met u een heerlijk leven te leiden. Bij de Hondenhoek bieden wij u daarom de beste kwaliteitsproducten met een scherpe prijs aan. Uw hond gaat u zeer dankbaar zijn voor de nieuwe producten!

⭐️WAAROM BESTELLEN BIJ HONDENHOEK? 
Wij kiezen zorgvuldig onze producten uit waardoor wij weten wat de enorm toegevoegde waarde is. Niet alleen kiezen wij het product zorgvuldig uit, maar ook behandelen wij de klantenservice zelf. Persoonlijk contact met de klant is prioriteit nummer 1 bij de Hondenhoek.

⭐️EERLIJKE PRIJZEN
In 2021 vinden wij dat u niet teveel moet betalen voor mooie en degelijke producten voor uw hond. Daarom hebben wij er voor gekozen om onze producten direct via onze leverancier bij u te laten leveren. Zo is er geen tussenkomst van een opslag of warenhuis nodig en dat scheelt enorm in de kosten voor u. U hoeft zo enkel en alleen de productprijs betalen en hoeft niet voor onnodige opslag-, verpakkings- en verzendkosten te betalen. Een eerlijke wereld is het begin voor de Hondenhoek.

Onze webwinkel heeft momenteel over 2500 tevreden klanten gehad en wij zijn hard op weg naar de 3000! Wij hopen u ook blij te mogen maken met het mooie aanbod van hondenproducten. 

Mocht u enige vragen hebben over onze producten of services, twijfel niet ons te contacteren! Ons team helpt u graag verder.

Veel winkelplezier!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:00 uur