Over Ons

Hondenhoek - dé online winkel voor hond en baasje

Welkom op hondenhoek.com, dé online winkel voor hond en baasje! Opgericht in 2014 door Niek Uitenbos en Vaya Simons. Twee gedreven zakenmensen met vijf honden, drie katten, twee schapen en een paard in hun huis in Nuenen, Nederland. Het verhaal startte als WOEF Boetiek, een échte boetiek voor alles voor honden. In april 2020 verliet Vaya Simons het schip en ging Niek Uitenbos solo verder. Hij verhuisde naar het prachtige Wallonië in België en gaf WOEF Boetiek een nieuwe naam voor frisse wind, de start van hondenhoek.com! 

Hondenhoek.com - dé online winkel voor hond en baasje - Over ons

Van WOEF Boetiek naar Hondenhoek.com

Na zes jaar, gooide Niek het roer om, niet alleen maar producten voor hond, maar ook een ruim aanbod aan prachtige producten voor de baasjes en ook voor niet-hondeneigenaars. Het aanbod werd groter en groter, dit betekende ook dat er meer personeel nodig was. Het personeelsbestand werd aangevuld en tot op de dag van vandaag is de online winkel favoriet bij meer dan 5000 trouwe klanten!

Waarom bestellen bij Hondenhoek?

Wij van Hondenhoek.com zijn zelf gepassioneerde hondenliefhebbers en weten precies wat uw trouwe viervoeter nodig heeft om samen met u een heerlijk leven te leiden. Bij Hondenhoek bieden wij u daarom de beste kwaliteitsproducten met een scherpe prijs aan. Uw hond gaat u zeer dankbaar zijn voor de nieuwe producten! 

Wij kiezen zorgvuldig onze producten uit waardoor wij weten wat de enorm toegevoegde waarde is. Niet alleen kiezen wij het product zorgvuldig uit, maar ook behandelen wij de klantenservice zelf. Persoonlijk contact met de klant is prioriteit nummer 1 bij de Hondenhoek.

Hondenhoek.com - dé online winkel voor hond en baasje - Over ons

Alles voor eerlijke prijzen

Vandaag de dag vinden wij dat u niet teveel moet betalen voor mooie en degelijke producten voor uw hond. Daarom hebben wij er voor gekozen om onze producten direct via onze leverancier bij u te laten leveren. Zo is er geen tussenkomst van een opslag of warenhuis nodig en dat scheelt enorm in de kosten voor u. U hoeft zo enkel en alleen de productprijs betalen en hoeft niet voor onnodige opslag-, verpakkings- en verzendkosten te betalen. Een eerlijke wereld is het begin voor Hondenhoek. Momenteel werken wij met verschillende vertrouwde leveranciers van binnen alsook van buiten de EU.

Onze webwinkel heeft momenteel over 6000 tevreden klanten gehad en wij zijn hard op weg naar de 7000! Wij hopen u ook blij te mogen maken met het mooie aanbod van hondenproducten. 

Ontmoet ons team

Samen met onze teamleden, stagiairs en developers zijn wij de winkel welke wij hedendaags kunnen zijn. Hieronder een kijkje in ons vast personeel! Aangenaam! 

 • Niek Uitenbos - Zaakvoerder

  Niek Uitenbos (38) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België). 

 • Anny Shah - Verantwoordelijke Klantenservice

  Anny Shah (36) is gelukkig getrouwd, moeder van 4 kinderen en 3 honden. Haar leven draait één en al om honden én de perfecte service voor klanten. Anny is sinds 2019 verantwoordelijke voor onze klantenservice. 

 • Anneke van Dommelen - Klantenservice Medewerker

  Anneke (39) werd aan het team toegevoegd in het midden van de Coronacrisis in 2020. Anneke is een gedreven persoon wie niet stopt tot ze haar resultaat gehaald heeft. Vol passie en een grote glimlach!

 • Laurence Penninckx - Klantenservice Medewerker

  Laurence (24) is de nieuwste medewerker bij Hondenhoek. Met een Amerikaanse moeder en Belgische vader is hij tweetalig opgevoed in New York. Op zijn 21e verhuisde hij naar België en toont hij zijn expertise in klantenservice voor ons. 

 • Rian de Boer - Digitale Specialist

  Rian (54) is werkzaam bij Hondenhoek.com sinds 2021 en is expert in blog- en nieuwsitems schrijven voor de online hondenwinkel. In haar vrije tijd danst ze graag de tango en is vaak te vinden op haar plezierboot in Goes, Nederland.

 • Wenda Waas - Legal & Privacy Officer

  Onze Legal & Privacy Officer Wenda (29) startte al in 2017 bij Hondenhoek als boekhoudster. In 2019 nam zij een break om Zuid-Amerika te ontdekken en schoolde zij zich om als Privacy Officer. Sinds maart 2020 is ze terug voltijds in dienst op deze positie. 

1 van 6