Op vakantie met de hond: Met de camper op pad!

Geplaatst door Anny Shah op

Op vakantie trekken met de camper is steeds populairder aan het worden, en nee, niet alleen onder de 60-plussers! Ook de jongere generatie heeft het gemak en de voordelen van reizen met de camper ontdekt. En uiteraard gaat de hond dan mee in de camper! 

Teckel online blog vakantie tent camper leuk

Reizen met een motorhome is hip aan het worden. Uit recente cijfers van de ECF (European Caravan Federation). In 2020 zijn er al 9% meer campers verkocht tegenover 2019 en dit na al stijgende verkoopcijfers in de voorgaande jaren! Het imago dat een camperwagen alleen voor de gepensioneerden is, is langzaam verleden tijd. Steeds meer influencers kiezen er voor om, tijdelijk of al dan niet permanent, in een busje te gaan leven en de wereld te verkennen. Want zeg wel, de wereld is letterlijk aan je voeten!

#Vanlife met een camper en de hond

Op sociale media worden dagelijks honderden posts geplaatst met de populaire hashtag #vanlife. De wereld ligt immers aan uw voeten. Is de huidige bestemming toch niet helemaal wat u er van verwacht had? Geef een trap op het gaspedaal en reis verder in genootschap van uw trouwe viervoeter. U heeft nu de vrijheid om last-minute uw reisplannen te wijzigen en één van de grootste voordelen is dat u niet steeds met zware koffers moet slepen en de hel van het in- en uitpakken is ook direct verleden tijd! En qua activiteiten? Neem de fiets of mountainbike maar mee achterop!

Geen stress met hond op vakantie

Veel jongeren willen met een avontuurlijk gevoel op vakantie dezer dagen. Kamperen vinden ze net te avontuurlijk, maar een hotel te luxe. En daarnaast, mag de hond wel mee de eetzaal, of erger nog, het hotel in? En laten we het maar niet hebben over het aanpassen van de omgeving en het eventuele geblaf in het midden van de nacht. Op de camping met de motorhome staan geeft vaak een heel vrij gevoel en bijkomend zijn vele campings in een natuurlijke of rurale omgeving gelegen. Laat de tijd maar komen voor uw trouwe viervoeter! Maar één poot uitsteken en hij is buiten... Zalig!

Online Kopen Water Hond Nat Zwembad Zomer Woef Winkel Gratis

[BRON]


Deel dit bericht


Maak kennis met Anny Shah

Hondenhoek Blog Anny Shah De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Rian (54) is werkzaam bij Hondenhoek.com sinds 2021 en is expert in blog- en nieuwsitems schrijven voor de online hondenwinkel. In haar vrije tijd danst ze graag de tango en is vaak te vinden op haar plezierboot in Goes, Nederland.

Meer posts geschreven door Rian← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn morgen^ terug beschikbaar vanaf 09:30 uur

^ Mits geen officiële feestdag van België.