Service Mededeling: Team Hondenhoek Gaat Op Bijscholing

Service Mededeling: Team Hondenhoek Gaat Op Bijscholing

Ieder jaar streven we ernaar om onze service en kennis te verbeteren, en dit jaar is geen uitzondering. Team Hondenhoek gaat op jaarlijkse bijscholing van 12 tot 14 februari, gevolgd door een teamuitje naar de Belgische Ardennen van 14 tot 17 februari 2024. Gedurende deze periode kan onze klantenservice beperkt beschikbaar zijn, wat mogelijk resulteert in langere wachttijden. We vragen om uw begrip en geduld terwijl we aan onze vaardigheden werken.

Tijdens deze periode zullen bestellingen eens per 3-4 werkdagen worden verwerkt en verzonden. We willen u vriendelijk verzoeken om hier rekening mee te houden en begrip te tonen voor eventuele vertragingen in de levering. Ons team zet zich in om u de best mogelijke service te blijven bieden, zelfs tijdens deze bijscholingsperiode en teamuitje naar de Belgische Ardennen. Dank u voor uw voortdurende steun en we zien ernaar uit om u na onze bijscholing weer van dienst te zijn met vernieuwde kennis en toewijding.

Gedurende deze periode zijn de openingsuren van onze klantenservice als volgt: Maandag tot en met vrijdag van 09:00-12:00 en van 13:00-16:00. In deze periode is de klantenservice uitzonderlijk niet aanwezig op zaterdagen. Vanaf 18 februari 2024 zullen wij weer zoals gekend beschikbaar zijn.

 

Vriendelijke groeten

Niek Uitenbos, zaakvoerder Hondenhoek.com

Terug naar blog
1 van 3

Populaire producten

1 van 6