Klant aan het woord: Vraag & Antwoord

Geplaatst door Niek Uitenbos op

Wij van den Hondenhoek zijn niet bang voor vragen over hondenproducten, hondenspeelgoed, hondennamen of andere vragen honden gerelateerd. Wij krijgen ze dan ook regelmatig per mail of via onze Facebookpagina. Deze week hebben wij de meest voorkomende vragen genoteerd en geven hier ons antwoord op. In de hoop u te helpen met deze veelgestelde vragen.

 

Welke hondenrassen zijn de beste?

Geen enkel hondenras is 'de beste'. Wij vinden deze vraag ook niet een vraag dat men zich moet afvragen. Waarom? Iedere hond is, net als ieder mens, anders. Zo speelt de opvoeding een heel belangrijke rol. 

Wel kunnen wij u een lijst met de meest populaire hondenrassen meegeven. Ieder ras en hond heeft een geheel eigen persoonlijkheid. Zo heeft de één meer aandacht en training nodig dan de ander.

Wereldwijd gezien zijn dit de populairste hondenrassen: Shih Tzu, Poedel, Teckel, Boxer, Engelse en Franse Bulldog, Golden Retriever, Beagle, Yorkshire Terriër, Duitse Herder en Labrador zijn bij verre de meest populaire hondenrassen.

Wist U Dat Opgroeien Hond Gezondheid Honden Winkel Woef Boetiek

Zijn honden uit een dierenasiel veilig?

Ja. Dieren in een asiel verdienen een tweede (of in sommige gevallen derde/vierde/...) kans. De beesten zitten er nooit omdat zij dit gekozen hebben. Medewerkers van dierenasiels kunnen samen met u de geschikte hond of honden vinden. Zij kennen de meeste dieren in het asiel al een tijd en hebben een band met hen opgebouwd, hierdoor kunnen zij voor u zeker een prachtige kameraad vinden.

Ga nooit zonder voorbereiding naar een dierenasiel. Bedenk u goed dat u een keus maakt voor de rest van het leven van de hond. Zo moet je altijd tijd hebben en maken voor het beest en verdient het de nodige aandacht. Kijk goed wat uw wensen en eisen zijn voor het bezoek aan een asiel.

Bij welke dierenwinkel moet ik mijn spullen kopen?

Vrijwel iedere winkel verkoopt tegenwoordig dezelfde spullen. Enkel aan een andere winstmarge, de één hoger dan de ander. Verkiest u spullen als hondenvoer, hondenmanden of hondenspeelgoed in een winkel te kopen? Vergelijk goed prijs en kwaliteit. Soms liggen de items er al langere tijd en kunnen hierdoor kwaliteit verliezen. 

Heeft u nog geen hond en wenst u alvast de nodige spullen aan te schaffen, of heeft u geduld voor u de spullen in huis heeft? Wij van de Hondenhoek bieden veel bekende en populaire hondenproducten aan, aan een lagere prijs dan in de locale dierenwinkel. Dit omdat wij geen lokaal warenhuis hebben én omdat onze winstmarge veel lager is dan de gemiddelde dierenwinkel. 

Woef Boetiek Blog Gratis Verzenden Verzendkosten Belgie Nederland Online

Welke naam past er perfect bij mijn puppy?

Bent u op zoek naar dé hondennaam voor uw jonge hondje?

Het kiezen van een hondennaam lijkt op het eerste gezicht een leuke en simpele opgave. U bent enthousiast met de komst van uw nieuwe familielid en voor u het weet hebt u meer dan 10 mogelijke hondennamen op uw lijstje. Maar dan begint het dilemma, welke van deze namen is dé perfecte keuze?

Wij snappen de stress rond het kiezen van namen voor puppies. Wij helpen u dan ook graag verder. Wij hebben recentelijk 2 lijstjes opgesteld met de 100 populairste namen voor reutjes en teefjes. Een geweldige lijst om te vergelijken met uw favoriete namen. 

Hier de Top 100 voor Reutjes en Top 100 voor Teefjes. Zo zal u gegarandeerd een passende naam vinden.

Deel dit bericht


Maak kennis met Niek Uitenbos

Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

Meer posts geschreven door Niek← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur