Nieuw: Medihoek van Hondenhoek.com

Geplaatst door Niek Uitenbos op

Wij zijn trots een nieuwe collectie op Hondenhoek.com aan te kondigen. Medihoek van Hondenhoek.com is een feit. Speciaal voor die viervoeters die een extra hulp of ondersteuning nodig hebben. Denk aan blinde hondjes of honden die net een operatie gehad hebben. Wij van Hondenhoek.com weten hoe u uw hond en uzelf dan een extra hulpmiddel nodig hebben.

Niet iedere hond heeft de dezelfde zorg nodig, de een wat meer dan de ander. Denk aan seniore honden, honden na zware operatie of blinde en dove hondjes. Wij van Hondenhoek.com hebben een selectie van producten beschikbaar gesteld voor u waarbij u en uw trouwe viervoeter geweldig en vredig door het leven gaan.

Lees verder onder de afbeelding.

Hond auto ondersteunende band heupen online kopen woef boetiek hondenhoek

Hulp voor honden die het nodig hebben

Wij bieden met deze collectie een specifiek aantal producten voor een specifieke groep honden aan. Wanneer u een seniore hond heeft, weet u hoe moeilijk het soms kan zijn om voor de hond in de auto te klimmen voor naar de dierenarts, of een korte wandeling is een hele dagtaak. Wij hebben mooie producten welke een eenvoudige hulp hiervoor zijn.

Maar niet alleen voor oudere honden hebben wij producten, ook voor blinde of slechtziende honden, honden welke net een operatie hebben ondergaan, viervoeters met droge voetbedden en meer. Met Medihoek van Hondenhoek.com hopen wij een groter publiek aan honden en baasjes te kunnen helpen in de tijd daar nodig.

Hondenhoek Medi apotheek honden WOEF boetiek online winkel


Deel dit bericht


Maak kennis met Niek Uitenbos

Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

Meer posts geschreven door Niek← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wegens O.H. Hemelvaart zijn wij terug beschikbaar morgen van 08:00 uur tot 12:00 uur