Nieuw: Medihoek van Hondenhoek.com

Geplaatst door Niek Uitenbos op

Wij zijn trots een nieuwe collectie op Hondenhoek.com aan te kondigen. Medihoek van Hondenhoek.com is een feit. Speciaal voor die viervoeters die een extra hulp of ondersteuning nodig hebben. Denk aan blinde hondjes of honden die net een operatie gehad hebben. Wij van Hondenhoek.com weten hoe u uw hond en uzelf dan een extra hulpmiddel nodig hebben.

Niet iedere hond heeft de dezelfde zorg nodig, de een wat meer dan de ander. Denk aan seniore honden, honden na zware operatie of blinde en dove hondjes. Wij van Hondenhoek.com hebben een selectie van producten beschikbaar gesteld voor u waarbij u en uw trouwe viervoeter geweldig en vredig door het leven gaan.

Lees verder onder de afbeelding.

Hond auto ondersteunende band heupen online kopen woef boetiek hondenhoek

Hulp voor honden die het nodig hebben

Wij bieden met deze collectie een specifiek aantal producten voor een specifieke groep honden aan. Wanneer u een seniore hond heeft, weet u hoe moeilijk het soms kan zijn om voor de hond in de auto te klimmen voor naar de dierenarts, of een korte wandeling is een hele dagtaak. Wij hebben mooie producten welke een eenvoudige hulp hiervoor zijn.

Maar niet alleen voor oudere honden hebben wij producten, ook voor blinde of slechtziende honden, honden welke net een operatie hebben ondergaan, viervoeters met droge voetbedden en meer. Met Medihoek van Hondenhoek.com hopen wij een groter publiek aan honden en baasjes te kunnen helpen in de tijd daar nodig.

Hondenhoek Medi apotheek honden WOEF boetiek online winkel


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 14:00 uur