Top 50 Hondennamen voor Teefjes van 2020

Geplaatst door Niek Uitenbos op

In 2019 schreven we al eens over de meest populaire hondennamen voor teefjes. Nu, halverwege 2020, geven wij u graag de meest populaire en beste hondennamen voor teefjes van 2020! Bent u nog op zoek naar de perfecte naam voor de puppy welke nieuw toegevoegd is aan uw familie? Wij van Hondenhoek.com helpen u graag met het kiezen van een mooie naam, want het kiezen van een naam alleen is al lastig genoeg! 

Keuzestress voor de naam voor uw puppy

Door de grote keuze aan namen is het soms nog moeilijk een naam te kiezen. Om de beste naam voor uw teefje te zoeken, zijn er 5 eenvoudige tips om het snelst de beste naam te vinden:

  1. Hou het kort en simpel: Neem geen naam welke te lang of te moeilijk is. Honden luisteren over het algemeen het beste naar namen die uit één of maximaal twee lettergrepen bestaan.  
  2. Gebruik duidelijke klanken: Geef uw hond een naam welke u makkelijk kunt uitspreken. Zowel zacht sprekend als roepend moet de naam duidelijk zijn.
  3. Zoek een passende naam: Neem een naam welke bij de hond past. Zo is 'Ginger' misschien niet de perfecte naam voor een bruine labrador.
  4. Gebruik geen verwarrende woorden: Let goed op dat de gekozen naam niet teveel verwarring geeft met een commando of andere naam.

Top 50 namen voor teefjes

Bent u klaar om de naam voor uw nieuwe puppy te kiezen? Wij helpen u graag op weg met de top 50 van puppy namen voor teefjes. 

Alice Aline
Anna Angel
Ankie Barco
Bella Bente
Billie Bobby

Online Voederbak honden kopen WOEF Boetiek Hondenhoek

Caitlin Daisy
Donna Dora
Dusty Eden
Eireen Eline
Elly Eva

Puppy training teefje clicker snoep

Faye Fleur
Ginger Goldie
Grace Hazel
Hilde Hope
Indra Iris

Slimme waterfles honden kopen online teef

June Love
Luna Keira
Kwispel Mama
Marit Muffin
Nina Noor

Strik voor honden hondenstrik kopen online

Page Pam
Pip Prada
Queen Rainbow
Ruby Sky
Vicky Zoe

Fietstas honden kopen online fiets hond


Deel dit bericht


Maak kennis met Niek Uitenbos

Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

Meer posts geschreven door Niek← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur