Knuffel hond spelen woef Honden Hoek Online kopen

Dierenvrienden invasie: Voor uw viervoeter

Is uw hond ook toe aan een nieuwe knuffel? Of bent u ook kaar voor een hondenspeeltje dat géén geluid maakt? Dan hebben wij van de Hondenhoek dé oplossing voor u! Dierenfiguren worden de nieuwe dierenvriend van uw trouwe viervoeter! Een mooie knuffel, in de vorm van een beest, van gevlochten touw. 

Hondenhoek.com blog Dierenvrienden invasie: Voor uw viervoeter

Voor Groot en Klein

Door de mooi ontworpen dieren (gemaakt van sterk katoenvezel in combinatie met natuurlijk rubber) gaan deze dierenfiguren de nieuwe vriend van uw trouwe viervoeter worden! De knuffels worden handgemaakt en hebben hierdoor een unieke ervaring en vorm per knuffel. 

Honden verdienen de ultieme aandacht welke zij nodig hebben. Deze knuffel helpt om zich bezig te houden en te trainen. Geschikt voor groot en klein.

Dierenvriend Dierenfiguur Touw Speelgoed Knuffel hond
DierenfigurenVerkrijgbaar vanaf € 17,95

Vier Essentiële Punten

Deze dierenvrienden helpen voor uw hond bij de volgende vier essentiële punten: Eenzaamheid tegengaanongewenst bijten, tandproblemen en trainen d.m.v. spelen. Plus daarnaast zijn het enorm kleurrijke knuffels, waar uw hond van zal houden.

Handgemaakte Knuffels voor uw Hond

Deze handgemaakte knuffels zijn uit voorraad beschikbaar. Welke gaat het zijn? De olifant, giraffe, octopus, konijn of toch de tijger?

👉👉Bekijk alle varianten hier.

Terug naar blog
1 van 3

Populaire producten

1 van 6