Droog in de regen: Bescherm uw hond

Geplaatst door Niek Uitenbos op

De herfst is weer in zicht. Kortere dagen, langere nachten, maar vooral... Regen. Onvoorspelbaar weer in zicht. Zelfs al zegt de weerman dat het niet zal gaan regenen kan het opeens uren aan een stuk regenen. Het is dus van goed belang uw hond en uw interieur hiertegen te beschermen. En hoe dit beter te doen dan met uw hond droog te houden. 

 

Weer of Geen Weer... 

...de hond zal altijd naar buiten moeten om een wandeling te maken. Dit om een sanitaire stop voor de hond in te lassen alsook voor gezonde beweging en sociaal contact. Echter wanneer het onwijs hard regent buiten, is het meestal voor hond en baasje geen groot plezier om naar buiten te moeten. Beiden raken geïrriteerd en kunnen zich conflicten voordoen. 

Bij thuiskomst dient de hond te wachten tot u een badlaken of andere handdoek gevonden heeft, want u wilt natuurlijk niet overal natte hondenpoten en hondenharen vinden. 

Hoe heerlijk zou het dan zijn als u slechts de poten, staart en snuit van de hond dient te drogen na een wandeling in de regen? 

Exclusief bij de Hondenhoek

Maak kennis met de Reflecterende Doggo Poncho Deluxe. Exclusieve hondenponcho. Puur handgemaakte passie voor honden. Door het eenvoudige en prachtige design bent u er altijd zeker van dat uw hond zowel droog blijft als zichtbaar is, zelfs op donkere dagen,

Reflecterend design: De poncho is gemaakt met een reflecterend design. De reflectoren worden steeds handmatig op de poncho bevestigd zodat deze bij iedere maat op de juiste plaats worden bevestigd. 

Eenvoudig open en dicht: Door het gemakkelijke klittenbandsysteem op de poncho krijgt u de poncho eenvoudig open en dicht om deze goed te bevestigen aan uw hond. En zorgen dat uw hond de poncho opent hoeft u niet te hebben, daar het klittenband op een tactische plaats bevestigd zijn.

Eenvoudige poncho honden kopen online WOEF Boetiek Pet's Place

In acht maten

Verkrijgbaar voor groot en klein. Van chihuahua tot bulldog en van Golden Retriever tot Deense Dog. Maten S tot en met 5XL zijn direct uit voorraad verkrijgbaar. Naast de handige maten, is de poncho ook met handige extra's uitgerust! 

Speeltjes en snoepjes: Neem eenvoudig en snel wat extra's mee voor tijdens de wandeling in de handige zijzak. Denk aan koekjes, een speelgoedje of poepzakjes. Zo hoeft u niet te worstelen met de items in uw hand of jaszak.

Elastic Fantastic: Door het elastische band van deze poncho blijft uw hond altijd droog. Is er een wind? De band zorgt er voor dat de poncho op de plaats blijft en uw hond mooi en droog! 

Gat voor riem: Ook voor de klikriem hoeft u niet bang te zijn. U kunt eender welke leiband of riem voor uw viervoeter blijven gebruiken. Door het gat in de poncho, is het zeer eenvoudig de riem te bevestigen en goede controle over uw hond te blijven houden.

Woef Boetiek Poncho Regen Jas Regenjas Kopen online Hondenwinkel Bulldog bol.com

Droge Hond

Laat uw hond niet langer nat regenen. Kies voor de Reflecterende Doggo Poncho Deluxe! Nu met een exclusieve introductieprijs. KOOP NU

Poncho honden kopen online regen herfst


Deel dit bericht


Maak kennis met Niek Uitenbos

Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

Meer posts geschreven door Niek← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn morgen^ terug beschikbaar vanaf 09:30 uur

^ Mits geen officiële feestdag van België.