Winterkilo's bij honden: Baasje is schuldig!

Geplaatst door Anny Shah op

Tijdens de koude wintermaanden zijn honden meestal minder actief. Dit niet alleen omdat de lage temperaturen de honden lui maakt, maar ook omdat het baasje niet graag buiten komt met de temperaturen. Dit resulteert ook in extra winterkilo's bij honden.

WOEF BLOG winter baasje kilo afvallen

56% van de baasjes schuldig

Het Britse Tails.com is een onderzoek gestart naar honden en baasjes in de herfst- en wintermaanden. De hondenvoerproducent kwam naar buiten met schokkende resultaten. Maar liefst 56% van de baasjes geeft toe regelmatig binnen te blijven in plaats van met de trouwe viervoeter te gaan wandelen bij koud weer! Daarnaast hoopt 1 op de 6 hondenbaasjes dat het slecht weer gaat worden die dag, zodat ze een geldig excuus hebben niet te gaan wandelen met de hond en heerlijk binnen kunnen blijven.

Dit alles resulteert in ongeveer een uur minder beweging per week vergeleken met de zomer. De kilo's vliegen er aan! 

Weg met de winterkilo's

Het gevolg van de mindere beweging bij vele baasjes en honden is dat we extra kilo's op de weegschaal komen. Voor zowel baasje als hond. Maak deze koude dagen dus geen excuus en ga niet hopen op koud of slecht weer. Ga er heerlijk op uit met de hond en zeg vaarwel tegen de winterkilo's!

cross sell woef boetiek ren samen hond riem leiband

[Bron]


Deel dit bericht


Maak kennis met Anny Shah

Hondenhoek Blog Anny Shah De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Rian (54) is werkzaam bij Hondenhoek.com sinds 2021 en is expert in blog- en nieuwsitems schrijven voor de online hondenwinkel. In haar vrije tijd danst ze graag de tango en is vaak te vinden op haar plezierboot in Goes, Nederland.

Meer posts geschreven door Rian← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur