Verzending

Door drukte kan de bezorging van je pakketje & de reactie van de klantenservice iets langer duren dan verwacht. Als je jouw pakketje 1 week na de verwachte leverdatum niet ontvangen hebt, neem contact op met onze klantenservice.
Verzendkosten
↓ Naar welke landen verzenden jullie?
Al onze producten worden verzonden naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Woont u in een ander land of heeft u graag de producten naar een andere locatie verzonden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
↓ Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De standaard verzendkost voor bestellingen geplaatst op Hondenhoek.com bedragen €3,95. U geniet van gratis verzending voor iedere bestelling boven €20,00.
Track & Trace
↓ Hoe volg ik mijn bestelling?
Bij het verzenden van uw bestelling sturen wij een e-mail naar u, hierin kunt u op de knop om uw bestelling online op te volgen klikken. Via TrackJePakje kunt u zo de geschatte aankomstdatum van uw bestelling terugvinden. Heeft u meerdere producten besteld? Dan bestaat de mogelijkheid dat u meerdere pakjes ontvangt.
↓ Mijn bestelling werd niet gevonden, wat nu?
Controleer goed of het bestelnummer en ingegeven e-mailadres overeenstemmen met uw bestelling, alleen dan kan de bestelling gevonden worden. Zijn de gegevens correct maar blijft u de foutmelding op uw scherm zien? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
↓ De bestelling werd verzonden maar ik heb nog niets ontvangen
Het spijt ons te lezen dat het niet gelukt is binnen de geschatte periode te leveren. In 97.5% van de gevallen is het wel gelukt (2021). Helaas zijn externe factoren verantwoordelijk voor deze vertraging. Omwille van deze factoren, kan de Hondenhoek geen terugbetalingen voorzien. Raadpleeg TrackUwPakje. Momenteel werken wij nauw samen met PostNL, DPD, DHL en PostNL België. Zij doen er alles aan zo snel mogelijk te leveren. Neem contact op met onze klantenservice, indien mogelijk zullen wij een onderzoek starten met de koerier waar uw pakket is.
Verzending van mijn bestelling
↓ Heeft de situatie tussen Oekraïne en Rusland impact op mijn bestelling?

Door de huidige situatie in Oekraïne en Rusland zijn vertragingen op alle zendingen van Hondenhoek.com mogelijk. Mede door de opgelegde sancties aan Rusland en het vliegverkeer over Europa, zijn verschillende vluchten van onze leveranciers in moeilijkheden geraakt. Wij volgen het nauw op de voet, maar zien op verschillende zendingen een impact op levertijden. Lees meer over vertragingen bij postorderbedrijven op de website van PostNL en bpost. Meer informatie? Contacteer ons

↓ Wie levert mijn bestelling?
Wij werken samen met Bpost voor België en PostNL voor Nederland. In sommige situaties worden zendingen ook geleverd door DHL of DPD.
↓ Waarom ontvang ik mijn bestelling in delen?
Indien u meerdere producten besteld, kan het zijn dat u verschillende leveringen krijgt. Niet alleen is dit een feest om uit te pakken, ook scheelt dit vaak in verzendtijd. Wij verzenden dan ook direct wat onze leveranciers op voorraad hebben, zo hoeft u niet onnodig te wachten.
↓ Wat is de verzendtijd op jullie hondenvoer?
Wanneer u uw bestelling met hondenvoer plaatst op werkdagen vóór 12:00u, zal het dezelfde dag nog worden verzonden. Wij verzenden het met DPD en zij zorgen er voor dat u het in 1-3 werkdagen in huis heeft!
Indien u een bestelling plaatst met hondenvoer en overige producten, ontvangt u dus verschillende zendingen. Op Nederlandse feestdagen en weekends worden bestellingen niet verwerkt.
↓ Wat is de verzendtijd op jullie eigen Hondenhoek Kleding-collectie?
Onze nieuwe Hondenhoek Kleding-collectie producten worden geproduceerd binnen de EU-zone. Bestellingen hebben een 1-2 werkdagen verwerkingstijd, hierna volgt een 2-4 werkdagen productietijd. Verzending zal altijd na deze indicatie plaatsvinden en duurt gemiddeld 1-3 werkdagen. De zendingen zullen aangeboden worden van maandag tot en met vrijdag en worden op een zo ecologisch mogelijke wijze worden verzonden.
↓ Wat is de verzendtijd op jullie overige producten?
Door steeds vernieuwende contracten variëren onze verzendtijden per product. Verzendtijden zijn enkel een indicatie en kan door strengere grenscontroles en de huidige Coronamaatregelen wat vertraagd worden. Hou rekening met gemiddeld 5-15 werkdagen. Gelieve rekening te houden met 1 tot 2 werkdagen verwerktijd, hierna gaat de reguliere verzendtijd in. In weekend en feestdagen worden geen bestellingen verwerkt.
↓ Mijn bestelling is verzonden maar ik wil annuleren.
Helaas is dit niet meer mogelijk. U kunt het product altijd retourneren, zorg er wel altijd voor dat u het product in ontvangst te nemen bij levering. Wanneer u dit niet doet, kunnen wij geen retourovereenkomst en terugbetaling opstarten. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.
↓ Ik moest douanekosten betalen bij ontvangst, hoe claim ik deze terug?
Sinds juni 2021 betaalt Hondenhoek.com 99% van alle douanekosten op bestellingen welke vanuit onze warenhuizen van buiten de EU komen. Douanekosten welke niet gedekt zijn door deze regel, zijn altijd voor de koper. De Hondenhoek is hier niet verantwoordelijk voor te stellen. Deze kosten kunnen dus niet worden terug geclaimd. Slechts een klein percentage van al onze jaarlijkse bestellingen wordt onderworpen aan douanekosten, bekijk de website van de koeriers voor meer informatie.
Bestelling niet ontvangen
↓ Volgens TrackJePakje is mijn bestelling geleverd maar ik heb niets.
Wanneer het pakje in uw brievenbus past, kan het zijn dat de postbode dit daar heeft achtergelaten. Niets in uw brievenbus? Informeer bij uw buren of huisgenoten of zij uw pakje in ontvangst hebben genomen. Is uw pakje nog steeds zoek? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Vraag niet gevonden?
Onze klantenservice staat graag klaar voor u.

Bij het klikken op "Sturen", gaat u akkoord met de volledige voorwaarden zoals op onze Privacy Policy staan beschreven. U ontvangt één manueel geschreven bericht van ons wanneer uw vraag is beantwoord.

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met onze klantenservice op!

Wij zijn vandaag^ beschikbaar van 10:00 uur tot 16:00 uur.