Retouren

Corona Virus: Wegens drukte kan het een beetje langer duren voor u van ons een antwoord krijgt. Wij danken u voor uw geduld en begrip.
Ai, u wenst te retourneren? Uiteraard staan wij graag voor u klaar om u door ons retourproces te begeleiden. Hieronder de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er alsnog niet tussen? Neem contact op met Team klantenservice via mail of contactformulier!
Ik ben toch niet tevreden met mijn aankoop, wat nu?
De meeste producten welke wij verkopen, zijn verbonden aan onze 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Enkel gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden. Neem contact met ons op via het contactformulier of schrijf een e-mail. Let wel:  Terugbetalingen via voucher zijn direct te gebruiken, indien u een terugbetaling in contanten wenst zal deze worden teruggestort in 5-10 werkdagen. De Hondenhoek is enkel verantwoordelijk te stellen voor het vergoeden van productprijzen en zal geen kosten van producten vergoeden bij foutief gebruik van het product.
Hoe stuur ik mijn producten retour?
Alle retouren dienen vooraf aangemeld te worden. Vanaf dit moment is de koper verantwoordlijk voor het pakket op een verantwoorde manier naar Hondenhoek.com te versturen. Momenteel bieden wij geen gratis retourprocedure.
Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Wanneer er een retourovereenkomst is, zal de terugbetaling direct worden verwerkt. Let wel: Terugbetalingen via voucher zijn direct te gebruiken, indien u een terugbetaling in contanten wenst zal deze worden teruggestort in 5-10 werkdagen. De Hondenhoek is enkel verantwoordelijk te stellen voor het vergoeden van productprijzen en zal geen kosten van producten vergoeden bij foutief gebruik van het product. 
Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
In de meeste gevallen is het mogelijk een bestelling te annuleren binnen het uur na bestelling. Wij gaan namelijk direct aan de slag uw bestelling te verwerken. Eenmaal uw bestelling is verwerkt, is een annulering van bestelling niet meer mogelijk. Om een bestelling te annuleren neemt u contact met ons op via ons contactformulier of schrijf een e-mail
Mag ik een bestelling aan de deur weigeren?
U bent uiteraard vrij de bestelling te weigeren bij levering, wij raden dit echter sterk af. Daar de bestelling dan een economisch verantwoorde retourproces gaat doorstaan kan het soms maanden duren voor het retourproces afgerond is, onze leverancier ons terugbetaald en wij u zo kunnen terugbetalen. Neem daarom altijd de bestelling aan en volg het retourproces.

Honden Winkel Online Retour

Andere vraag?

De Hondenhoek Klantenservice helpt u graag verder. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te antwoorden, dit via mail of via ons gemakkelijke contactformulier.  

Stel uw vraag Of stuur een e-mail

Wij gaan met vakantie. Vertraging in onze klantenservice mogelijk.