Klantenservice

Sommige pakketten vanuit binnen- en buitenland zijn helaas langer onderweg. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Meer informatie via deze link of volg uw pakket hier.

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen terugvinden. De Hondenhoek Klantenservice doet er alles aan alle vragen zo goed mogelijk te beantwoord. Wij raden dan ook altijd aan eerst deze pagina's aandachtig te lezen. Heeft u een vraag over Bestellingen, Betaalmethoden, Verzendingen of Retouren? Onze informatiepagina's helpen u graag verder. Staat uw vraag er alsnog niet tussen? Neem contact op met Team klantenservice via mail of contactformulier! 

↓ Kan ik nog bestellen met de huidige Corona situatie?
Wij snappen dat u bezorgd bent over uw bestelling en de recente uitbraak van de COVID-19 virus. Wij houden u hier op de hoogte van het laatste nieuws. Gemiddelde verzendtijd Nederland momenteel: 10-20 werkdagen. Gemiddelde verzendtijd momenteel België: 10-35 werkdagen.Voorlopig verwerkt de Hondenhoek nog alle bestellingen en heeft het Coronavirus weinig impact op uw bestelling. Lees meer over ons hier.
↓ Waar is WOEF Boetiek en wat is de Hondenhoek?
Tot april 2020 was de Hondenhoek bekend onder de naam WOEF Boetiek. Na 6 jaar WOEF Boetiek was het hoog tijd voor wat frisse wind en hebben wij besloten verder te gaan onder de naam de Hondenhoek.
↓ Wie of wat is de Hondenhoek?
Wij van de Hondenhoek zijn zelf gepassioneerde hondenliefhebbers en weten precies wat uw trouwe viervoeter nodig heeft om samen met u een heerlijk leven te leiden. Wij bieden hondenproducten tegen een eerlijke prijs. Tot april 2020 was de Hondenhoek bekend onder de naam WOEF Boetiek. Na 6 jaar WOEF Boetiek was het hoog tijd voor wat frisse wind en hebben wij besloten verder te gaan onder de naam de Hondenhoek.
Vraag niet gevonden?
Onze klantenservice staat graag klaar voor u.

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 14:00 uur