Panier 0

Verzending

Voor onze huidige responstijd, raadpleeg de onderkant van deze pagina. Wij helpen u graag verder, vandaag met wellicht een kleine vertraging.
Hoe gaan wij te werk met het verzendproces? Altijd een goede vraag! Daar nemen wij graag de tijd voor dit rustig aan u uit te leggen aan de hand van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er alsnog niet tussen? Neem contact op met Team klantenservice via mail of contactformulier!
Naar welke landen verzenden jullie?
Onze producten worden naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Spanje verzonden. Woont u in een ander land of heeft u graag de producten naar een andere locatie verzonden? Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of schrijf een e-mail. Wij helpen u graag verder.
Hoeveel zijn de verzendkosten?
Op alle bestellingen boven € 20 verzenden wij de producten geheel gratis naar u. Een bestelling van minder dan € 20? Onze verzendkosten zijn dan € 2.95.
Uitzonderingen uitgesloten, bekijk de productpagina voor meer informatie.
Hoe lang is de verzendtijd?
Onze verzendtijd is ongeveer 3 werkdagen tot 2 weken voor Nederland. Voor België kan dit iets langer zijn door strengere grenscontroles. Wij werken momenteel samen met warenhuizen in Europa en de Europese Unie, maar ook van daar (net) buiten. Voor de laatste kan de verzendtijd iets langer zijn. Voor informatie over uw bestelling en het Coronavirus, of bestelling voor de feestdagen, klik hier.
Wat als mijn bestelling niet op tijd binnen is?
In de meeste gevallen zijn onze leveringen altijd op tijd. In 2019 hebben wij een "Op Tijd"-percentage van 97% gehad! Toch kan het soms gebeuren dat er ergens een vertraging is, denk aan stakingen of feestdagen. Controleer de tracking link in uw verzendbevestiging in de mail voor de huidige status. Neem gerust contact met ons op, samen zullen wij kijken naar een oplossing!
Waar vind ik mijn tracking code terug?
Vanaf het moment dat uw bestelling is verzonden, wordt er automatisch een email verzonden. Dit is uw verzendbewijs. Hierin kan u de tracking code terugvinden. Via het internet kunt u zo steeds uw bestelling volgen. Let wel: Het kan 2 tot 4 werkdagen duren voordat de tracking geactiveerd is.
Volgens mijn tracking is het pakket het land, maar ik heb nog niets?
Hoera! Uw bestelling is er bijna. Wanneer u het pakket online niet meer kunt opvolgen, kan dit zijn dat het de locale courier de bestaande barcode heeft vervangen met een nieuwe. Onder normale omstandigheden mag u uw bestelling in een paar werkdagen verwachten.
Waarom krijg ik mijn bestelling in delen?
Indien u meerdere producten besteld, kan het zijn dat u verschillende leveringen krijgt. Niet alleen is dit een feest om uit te pakken, ook scheelt dit vaak in verzendtijd. Wij verzenden dan ook direct wat onze leveranciers op voorraad hebben, zo hoeft u niet onnodig te wachten.
De verzendtijd is verstreken, waar kan ik mijn geld terugvragen?
Het spijt ons te lezen dat het niet gelukt is binnen de geschatte periode te leveren. In 97% van de gevallen is het wel gelukt. Helaas zijn externe factoren verantwoordelijk voor deze vertraging. Omwille van deze factoren, kan de Hondenhoek geen terugbetalingen voorzien. Raadpleeg onze Track Bestelling-pagina. Momenteel werken wij nauw samen met PostNL, DPD, DHL en PostNL België. Zij doen er alles aan zo snel mogelijk te leveren. Neem contact op met onze klantenservice, indien mogelijk zullen wij een onderzoek starten met de koerier waar uw pakket is.
Mijn bestelling is verzonden maar ik wil annuleren, wat nu?
Helaas is dit niet meer mogelijk. U kunt het product altijd retourneren, zorg er wel altijd voor dat u het product in ontvangst te nemen bij levering. Wanneer u dit niet doet, kunnen wij geen retourovereenkomst en terugbetaling opstarten. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via ons contactformulier of schrijf ons een e-mail.
Ik moest douanekosten betalen bij ontvangst, hoe claim ik deze terug?
Douanekosten zijn altijd voor de koper. De Hondenhoek is hier niet verantwoordelijk voor te stellen. Deze kosten kunnen dus niet worden terug geclaimd. Slechts een klein percentage van al onze jaarlijkse bestellingen wordt onderworpen aan douanekosten, bekijk de website van de koeriers voor meer informatie.

Honden Winkel Online Winter Verzending

Andere vraag?

De Hondenhoek Klantenservice helpt u graag verder. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te antwoorden, dit via mail of via ons gemakkelijke contactformulier.  

Stel uw vraag Of stuur een e-mail

Wij zijn elke werkdag beschikbaar van 08:00 — 21:00 uur!