WOEF Boetiek met nieuwe naam: Welkom!

Publié par Niek Uitenbos le

2020 is het jaar van veranderingen voor WOEF Boetiek. Na ruim 6 jaar is het tijd om frisse wind door de kerk te laten waaien. We hebben na lang denken de knoop doorgehakt. Onze online hondenwinkel gaat vanaf april 2020 verder onder de naam... HONDENHOEK! Welkom!

 

Wellicht kende u ons al van onze WOEF Boetiek dagen, wellicht bent u geheel nieuw op onze website. In beide gevallen wensen wij u een warm welkom! In 2014 werd WOEF Boetiek gestart en een paar jaar later werd besloten de online winkel voor honden naar het volgende level te nemen en groot uit te pakken met domeinnamen en sociale media kanalen.

Verandering

Nu een aantal jaren verder is de knoop doorgehakt en worden alle WOEF Boetiek sporen achter ons gelaten. Vanaf heden zijn wij bekend op het web als de Hondenhoek! Zoals voorheen, staan onze viervoeters en klanten voorop. Wij bieden dagelijkse persoonlijke service en zijn dagelijks op zoek naar alleen de beste producten welke wij voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Daar wij momenteel midden in onze wijzigingen zitten, kan het nog voorkomen dat u een bevestiging krijgt met WOEF Boetiek informatie, of productpagina's ziet welke informatie van WOEF Boetiek bevat. Wees gerust, ons team is momenteel hard aan het werk alles in orde te brengen! 

Wij wensen u veel winkelplezier op onze online winkel!


Partager ce message


Maak kennis met Niek Uitenbos

Hondenhoek Blog Niek Uitenbos De online winkel voor hond en baasje Nieuws

Niek Uitenbos (37) is een gedreven man. Samen met zijn voormalig levenspartner Vaya Simons zette hij in 2014 de webwinkel op, en hedendaags voert hij het werk nog altijd met dezelfde passie uit, vandaag de dag vanuit het prachtige Wallonië (België).

Meer posts geschreven door Niek← Message plus ancien Message plus récent →

Populaire posts

Alle posts

Heeft u vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 16:30 uur