Hondenhoek: Even er tussenuit (01-28/02/2021)

Publié par Niek Uitenbos le

Lieve klanten en viervoeters. Graag melden wij u vandaag dat onze winkel met vakantie gaat van 1 tot en met 28 februari 2021. Gezien de huidige omstandigheden zullen wij dichtbij huis blijven en kunnen wij niet genieten van een avontuurlijke vakantie of het gevoel van zandstrand tussen onze tenen te krijgen. Wél gaan we terug genieten van eigen tijd en tijd met onze families.

Met vakantie!

Vanaf 1 februari aanstaande zal ons kantoorpersoneel en onze sales & marketing medewerkers genieten van 28 dagen lange vakantie. Wij als zaakvoerders hebben voor deze langere periode gekozen gezien de huidige omstandigheden in de wereld, samen met diverse interne en organisatorische redenen. 

Om u concrete informatie te geven: van 1 februari tot en met 28 februari kunt u nog gewoon bestellen bij ons. Gezien het feit dat wij onze winkel niet sluiten, worden bestellingen maximaal éénmaal per week verwerkt (met een minimale van éénmaal per 4 weken). Dit kan tot vertragingen in uw bestelling alsook het verzendproces resulteren. Wij vragen u dan ook hiermee rekening te houden met het bestellen.

Ook onze klantenservice zal vertraging ondervinden. Alvast bedankt voor extra geduld indien u ons een bericht stuurt.

Vanaf 1 maart zijn wij volledig terug en helemaal klaar om u verder van dienst te zijn met de welbekende service van Hondenhoek.com! Alvast graag tot snel! 

Aanvulling 28/01/2021: Wij krijgen veel vragen waarom wij een volledige maand met vakantie gaan. Onze zaakvoerder Niek Uitenbos legt uit: "Wij zijn in 2014 met een kleine webwinkel onder de naam WOEF Boetiek gestart. Deze is al snel uitgegroeid en zowel wij, zaakvoerders, als personeel hebben heel veel gezien en meegemaakt de laatste jaren en zeker 2020 heeft er goed ingehakt. Dit is de eerste keer dat wij als zaak besluiten een volledige maand met heel het personeel voor onszelf te nemen. Wij vertrouwen dan ook op het begrip van onze fijne en vertrouwde klantenkring en zijn sterker en frisser dan ooit 100% terug in maart!"

 

Hartelijke groeten van heel team Hondenhoek,

Anny Shah, Georgina Bezembinder, Niek Uitenbos, Marleen de Jong, John André van der Pol, Greta Weber, Paulus Bakker, Vaya Simons, Hetty de Bel, Anita Boekbinder, Tina Kolenbrander, Wenda Waas, Roderick De Tije en Carin de Wees


Partager ce message← Message plus ancien

Wij gaan met vakantie. Vertraging in onze klantenservice mogelijk.