Zakenreis voor Team Hondenhoek.com

Geplaatst door Niek Uitenbos op

Zowel 2020 als 2021 waren een enorm bewogen jaar. Daarom zijn wij enorm blij aan te kondigen dat Team Hondenhoek.com in 2022 op zakenreis gaat! Samen met de juiste maatregelen voor 2 weken via Schiphol Amsterdam naar Gdansk in Polen en door naar Wenen in Oostenrijk! Hier gaan wij het fijnste van het vak leren en kijken naar een nieuw jaar. 

Hondenhoek gaat op reis

Het is voor het eerst sinds het ontstaan van Hondenhoek (voorheen bekend als WOEF Boetiek) dat wij een gezamenlijke reis organiseren. Samen met onze reisadviseur hebben wij een leerrijke reis uitgestippeld, bezoeken wij onze Europese leveranciers en warenhuizen en zullen we interessante workshops volgen om onze dienstverlening en producten in 2022 nog verder te ontwikkelen. 

Specifiek betekend dit dat Team Klantenservice van Hondenhoek.com van maandag 31 januari 2022 tot en met maandag 14 februari 2022 beperkt beschikbaar zal zijn. Bestellingen zullen nog steeds geplaatst kunnen worden, maar worden met vertraging verwerkt.

Onze verantwoordelijke klantenservice, mevrouw Anny Shah - samen met medewerker In- en Verkopen Theo Roderickx zullen met twee voeten aan de grond blijven om een oogje in het zeil te houden voor Hondenhoek.com.

Bestellen bij Hondenhoek.com

Zoals vertrouwd, kunt u óók in 2022 op de kracht, passie en service van Hondenhoek.com rekenen. Echter tussen de periode 31 januari 2022 en 14 februari 2022 kunt u een vertraging verwachten in zowel uw bestellingsverwerking alsook het antwoord van onze klantenservice. Wij doen alles er aan om dit tot een minimale te beperken en danken u alvast voor uw geduld en vertrouwen.

Fijne feestdagen van Team Hondenhoek.com! 

Anny Shah, Niek Uitenbos, Marleen de Jong, Vaya Simons, Hetty de Bel, Anita Boekbinder, Wenda Waas, Theo Roderickx en alle studenten van Hondenhoek.com

Blog - Hondenhoek.com - Zakenreis voor team Hondenhoek.com

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Vragen? We staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

Wij zijn vandaag beschikbaar van 09:30 uur tot 14:00 uur